Εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, από κάθε γωνιά του πλανήτη, επιλέγουν τις περιοχές του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Γεγονός διόλου τυχαίο, εάν αναλογιστεί κανείς τη φυσική ομορφιά, την πολυπολιτισμικότητα, τις στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης που προσφέρουν τα δύο μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα του νησιού.


Πρόκειται για έναν απίθανο συνδυασμό χρωμάτων και αισθήσεων, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, το οποίο περιβάλλουν τα κρυστάλλινα νερά, η χρυσή άμμος και οι φυσικοί σχηματισμοί βράχων, μα πολύ περισσότερο η ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα και το πεντανόστιμο φαγητό.

Τα τελευταία χρόνια, η περιοχή έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον αρκετών αγοραστών/επενδυτών, ντόπιων και ξένων, που αναζητούν εξοχικές κατοικίες. Ιδιαίτερα φέτος, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19, το ενδιαφέρον για εξοχικές κατοικίες είναι ακόμη πιο έντονο, καθότι οι πολίτες δίνουν προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλειά τους. Η ιδιωτικότητα, οι ανέσεις που παρέχονται, σε συνδυασμό με την τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης, συνθέτουν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο για ντόπιους και ξένους παραθεριστές.

Η αυξημένη ζήτηση των τελευταίων χρόνων, συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της αναπτυξιακής δραστηριότητας στην περιοχή. Μεγάλα αναπτυξιακά έργα, οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις, έργα υποδομής αθλητικού και ιατρικού τουρισμού, έχουν εμπλουτίσει σημαντικά το τουριστικό προϊόν. Σ’ αυτό το πλαίσιο, καταλυτική είναι η συμβολή της επιχειρηματικής κοινότητας.

Συνδυάζοντας την ποιότητα, την αισθητική αρτιότητα και την καινοτομία, ο Όμιλος Giovani προσφέρει ελκυστικές επιλογές για εξοχική και μόνιμη κατοικία. Οι αναπτύξεις του Ομίλου ξεχωρίζουν για την αισθητική τους προσέγγιση, με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές να ενσωματώνονται αρμονικά στο μεσογειακό περιβάλλον. Οι περισσότερες κατοικίες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το γαλάζιο της θάλασσας και πολύ κοντά σε υπηρεσίες όπως εστιατόρια, υπεραγορές και καφετέριες.

Πιο κάτω, πέντε ιδανικές επιλογές για εξοχικές κατοικίες που προσφέρει ο Όμιλος Giovani:

Premiere Pearl – Αγία Τριάδα

Οι  υπερσύγχρονες και υπερπολυτελείς επαύλεις του συμπλέγματος Premiere Pearl βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις πιο φημισμένες παραλίες της περιοχής. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από τη νέα μαρίνα Παραλιμνίου καθιστά το σύμπλεγμα ιδιαίτερα ελκυστικό για ιδιοκτήτες ταχύπλοων σκαφών. Τα 53 εξοχικά της ανάπτυξης έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και γειτονιάζουν με μεγάλους χώρους πρασίνου. Περισσότερα: https://giovani.com.cy/projects/item/premiere-pearl

PREMIERE PEARL WEB

Cosmo Residences - Παραλίμνι

Πρόκειται για ένα πραγματικό κόσμημα της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, καθώς ο πρωτότυπος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου συνδυάζεται άψογα με τον χαρακτήρα της περιοχής. Το έργο αποτελεί όαση ξεκούρασης και ηρεμίας στην καρδιά του Παραλιμνιού και αποτελείται από 86 εξοχικά διαμερίσματα πολυτελείας σε πέντε διαφορετικά κτίρια, με κοινή πισίνα και όμορφα διακοσμημένους εξωτερικούς χώρους. Περισσότερα: https://info.giovani.com.cy/cosmo-residences/

COSMO WEB

Levanda Hills – Αγία Τριάδα

Το έργο περιλαμβάνει εξοχικά με υπερπολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων, με ιδιωτική πισίνα, roof garden και θέα στη θάλασσα. Το σύμπλεγμα συνδυάζει την κυπριακή παράδοση με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, καθώς επίσης την προηγμένη τεχνολογία και τα καινοτόμα υλικά κατασκευής. Το σύμπλεγμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις πιο δημοφιλείς παραλίες.

Περισσότερα: https://info.giovani.com.cy/levandahills/

LEVANDA HILLS

Panorama Village – Αγία Τριάδα

Το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει την ανέγερση 72 υπερπολυτελών κατοικιών, 11 διαφορετικών σχεδιασμών, οι οποίες θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τη φινέτσα και το μεσογειακό στυλ, αλλά και την άνεση που θα παρέχουν. Πρόκειται για κατοικίες τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2021. Οι επαύλεις του «Panorama Village», απευθύνονται τόσο στη διεθνή  όσο και την εγχώρια αγορά, αποτελώντας ιδανική επιλογή είτε για εξοχική, είτε για μόνιμη κατοικία. Το έργο βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα  ελκυστική περιοχή,  πολύ κοντά στην νέα μαρίνα Παραλιμνίου και σε κοντινή απόσταση από μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής, ενώ συνορεύει με δασική κρατική γη.

Περισσότερα: https://info.giovani.com.cy/panorama-residences-protaras/

PANORAMA

Alasia III - Περιοχή Κάππαρη

Σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή με χαμηλά κτίρια και πλούσιο φυσικό περιβάλλον, οι οικίες του Alasia III αποτελούν ιδανικό προορισμό για κάθε οικογένεια. Πρόκειται για ένα μικρό επενδυτικό project, το οποίο περιλαμβάνει 20 κατοικίες των τριών υπνοδωματίων. Τα προαιρετικά roof gardens των εξοχικών, προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές ξεκούρασης με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Περισσότερα: https://giovani.com.cy/projects/item/alasia-phase-c

ALASIA III