Πανέτοιμο για να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες είναι το υπερσύγχρονο και υπερπολυτελές σύμπλεγμα εξοχικών κατοικιών του Ομίλου Giovani, «Levanda Hills».

Πρόκειται για μία νέα επένδυση στην περιοχή Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά, η οποία αναβαθμίζει ουσιαστικά το τουριστικό προϊόν της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

LEARN MORE 

Μέχρι στιγμής παραδόθηκαν οι πρώτες 30 επαύλεις του έργου, που περιλαμβάνει εξοχικά με υπερπολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τριών ή τεσσάρων υπνοδωματίων, με ιδιωτική πισίνα, roof garden και θέα στη θάλασσα. Το σύμπλεγμα συνδυάζει την κυπριακή παράδοση με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, καθώς επίσης την προηγμένη τεχνολογία και τα καινοτόμα υλικά κατασκευής. Η προνομιακή τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το «Levanda Hills» επιλέγηκε με στόχο να προσθέσει αξία στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην ποιότητα ζωής των αγοραστών.

2

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η δεύτερη φάση του έργου, η οποία περιλαμβάνει την ανέγερση άλλων 30 κατοικιών, βρίσκεται ήδη σε πορεία υλοποίησης, με τις εργασίες να συνεχίζονται σε σταθερούς ρυθμούς και τις περισσότερες κατοικίες να έχουν βρει αγοραστές.

LEARN MORE 

Οι επαύλεις του «Levanda Hills» απευθύνονται τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια αγορά. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική αρτιότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή είτε για εξοχική, είτε για μόνιμη κατοικία. Το σύμπλεγμα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τις πιο δημοφιλείς παραλίες. Ανάμεσα στα κυριότερα πλεονεκτήματα του έργου είναι ακόμη η εύκολη πρόσβαση στην νέα μαρίνα Παραλιμνίου, σε εμπορικά καταστήματα, νυχτερινά κέντρα, υπεραγορές και εστιατόρια, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά από την τουριστική περιοχή Περνέρα.   

3

Σε δηλώσεις του, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος του Ομίλου Giovani, Αντώνης Αντωνίου, αναφέρθηκε στην καινοτομία και την αρχιτεκτονική φινέτσα του έργου. «Το έργο “Levanda Hills” αποτελεί στολίδι για την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Τέτοιες ποιοτικές επενδύσεις αναβαθμίζουν το τουριστικό και το επενδυτικό προϊόν που προσφέρει η χώρας μας, ενώ συμβάλλουν θετικά στην κοινή προσπάθεια για ανάκαμψη της οικονομίας. Το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα ζωηρό και αντανακλά την ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζει το έργο», σημείωσε.

Περισσότερα για την ανάπτυξη Levanda Hills στην Αγία Τριάδα: https://info.giovani.com.cy/levandahills/

CONTACT US