H εταιρεία Giovani, είναι μια από τις κορυφαίες και μακροβιότερες εταιρείες στο χώρο του ακινήτου στην επαρχία Αμμοχώστου, η οποία από το 1986 παρέχει πολυτέλεια και κομψότητα, σε όσους αναζητούν την ποιότητα στον τρόπο ζωής τους.

Δύο από τα νέα και σύγχρονα έργα της εταιρείας είναι οι κατοικίες Apanema Villas και τα διαμερίσματα All White Life- style Apartments.

Το έργο Apanema Villas απαρτίζεται από 10 υπερσύγχρονες κατοικίες με μεσοτοιχία και μια ανεξάρτητη κατοικία, όλες 3 υπνοδωματίων. Βρίσκονται σε μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές του Πρωτάρα, την Αγία Τριάδα, κοντά σε όλα τα καταστήματα, χώρους εστίασης, υπεραγορές, σχολεία και υπηρεσίες. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ακάλυπτες βεράντες 28 m2, ιδιωτική πισίνα και κήπο. Επικρατούν οι neutral τόνοι στην διαμόρφωση του χώρου, συνδυάζοντας άψογα το ξύλο,το μετάλλο και την πέτρα. Οι εσωτερικά οι ευρύχωρες κατοικίες 161 – 178 m2, είναι σε διαμόρφωση open plan, όπου η μινιμαλιστική αισθητική που επικρατεί προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση σε όποιον βρεθεί στον χώρο των κατοικιών.

Apanema Villas

Project Type: Μονοκατοικίες

Bedrooms: 3
Number of Units: 10
Area: Αγία Τριάδα, Παραλίμνι

Year: 2023

Το έργο All White Lifestyle Apartments είναι ένα συγκρότημα 40 συνολικά διαμερισμάτων, 1 ή 2 υπνοδωματίων, μεταξύ της πόλης του Παραλιμνίου και της τουριστικής περιοχής του Πρωταρά, και βρίσκεται επίσης κοντά σε όλες τις υπεραγορές, σχολεία και υπηρεσίες και καταστήματα. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν καλυμμένες βεράντες 13 – 33 m2 ενώ εσωτερικά οι άνετοι open plan χώροι είναι 51 – 81 m2. To συγκρότημα διαθέτει επίσης roof garden 36 – 81 m2 καθώς και κοινόχρηστη πισίνα, γυμναστήριο και παιχνιδότοπο.

All White

Project Type: Διαμερίσματα

Bedrooms: 1-2
Number of Units: 40

Area: Παραλίμνι

Year: 2023

Τόσο οι κατοικίες όσο και τα διαμερίσματα απευθύνονται σε όσους ψάχνουν μια μόνιμη στέγη για την οικογένεια τους, σε νέα ζευγάρια αλλά επίσης και σε όσους ψάχνουν την κατάλληλη εξοχική οικία για τις στιγμές των διακοπών τους.

Τα έργα της Giovani Homes φτιάχνονται με εξαίρετης ποιότητας υλικά πάντα με γνώμονα την άνεση και το luxury lifestyle του αγοραστή.

 

Πηγή: Vantage Magazine

https://www.vantagemag.com/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%b5%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%8d%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-giovani-homes/