Νέο συγκρότημα από τον Όμιλο Giovani

Η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Σεπτεμβρίου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανέγερσης του υπερσύγχρονου συγκροτήματος «Panorama Village», στην Αγία Τριάδα στον Πρωταρά. Πρόκειται για μια νέα επένδυση του Ομίλου Giovani, η οποία θα προσθέσει αξία στην τουριστική και αναπτυξιακή δραστηριότητα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. 

Το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει την ανέγερση 72 υπερπολυτελών κατοικιών, 11 διαφορετικών σχεδιασμών, οι οποίες θα ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών κατασκευής τους, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τη φινέτσα και το μεσογειακό στυλ, αλλά και την άνεση που θα παρέχουν. Πρόκειται για κατοικίες τριών υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και μεγάλους εξωτερικούς χώρους.  

Photo 1

Το έργο αναμένεται να παραδοθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 και η δεύτερη τον Σεπτέμβριο του 2021 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου δημιουργήθηκαν αρκετές νέες θέσεις εργασίας. 

Οι επαύλεις του «Panorama Village», απευθύνονται τόσο στη διεθνή όσο και την εγχώρια αγορά, αποτελώντας ιδανική επιλογή είτε για εξοχική, είτε για μόνιμη κατοικία. Το έργο βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα ελκυστική περιοχή, πολύ κοντά στην νέα μαρίνα Παραλιμνίου και σε κοντινή απόσταση από μερικές από τις δημοφιλέστερες παραλίες της περιοχής, ενώ συνορεύει με δασική κρατική γη. Ανάμεσα στα κυριότερα πλεονεκτήματα του έργου είναι επίσης, η εύκολη πρόσβαση σε εμπορικά καταστήματα, νυχτερινά κέντρα σουπερμάρκετ και εστιατόρια ενώ απέχει μόλις τρία λεπτά από το κέντρο του Πρωταρά. 

 

Σε δηλώσεις του, ο Εκτελεστικός Σύμβουλος του Ομίλου Giovani, Αντώνης Αντωνίου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην καινοτομία και την ποιότητα που χαρακτηρίζει το έργο. «Πρόκειται για μια ποιοτική επένδυση η οποία αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην περιοχή. Είναι ένα έργο με ιδιαίτερη προσοχή στα μοντέρνα υλικά και τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους το οποίο αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον Όμιλο σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του. Οι κατοικίες του Panorama Village έχουν ήδη “κεντρίσει” το επενδυτικό ενδιαφέρον πολλών ντόπιων, οι οποίοι αναζητούν επενδύσεις με σταθερή απόδοση ενοικίου», σημείωσε.

Photo 2

 

Photo 3

Ο Όμιλος Giovani πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα «open house events», κατά τα οποία οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν την τελική μορφή των κατοικιών.   Κατά το Σαββατοκύριακο 4 με 5 Απριλίου θα δημιουργηθεί το πρώτο Open House του έργου.  

Περισσότερα για το Panorama Residences:

https://www.giovani.com.cy/projects/item/panorama-protaras