Ο όμιλος εταιρειών Giovani Homes διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση στις 28 Μαρτίου με τίτλο «Παίζουμε μπάλα για τη μικρή Χρυσταλλένη»

με σκοπό την οικονομική στήριξη της οικογένειας της μικρής Χρυσταλλένης από τη Δερύνεια, η οποία πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για επέμβαση.

 

Τον δικό της αγώνα για τη ζωή δίνει η μικρή Χρυσταλλένη ηλικίας 13 ετών από τη Δερύνεια, η οποία έχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο. Η οικογένειά της δίνει τη δική της μάχη προκειμένου η μικρή να μεταφερθεί άμεσα στο εξωτερικό και να υποβληθεί σε επέμβαση.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει ο Όμιλος Εταιρειών Giovani Homes και ενώνει τα χέρια με την οικογένεια της μικρής Χρυσταλλένης για να της προσφέρουν αυτό το ταξίδι ελπίδας διοργανώνοντας τη φιλανθρωπική ποδοσφαιρική εκδήλωση «Παίζουμε μπάλα για τη μικρή Χρυσταλλένη».

Η ποδοσφαιρική εκδήλωση (futsal) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Kids Soccer στο Παραλίμνι στις 18:00 το απόγευμα.

Περιμένουμε εσάς και την οικογένειά σας ώστε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, να δώσουμε ελπίδα στη μικρή Χρυσταλλένη και να τη στηρίξουμε σε αυτό το ταξίδι ζωής.

Ενημερώνουμε ότι στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει μικρό περίπτερο με hot dog και αναψυκτικά. Η είσοδος είναι 10 και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην οικογένεια της Χρυσταλλένης προκειμένου το παιδάκι να μεταφερθεί στο εξωτερικό.

Μαζί δίνουμε αυτόν τον αγώνα ζωής, γιατί το χαμόγελο ενός παιδιού, του κάθε παιδιού που μας έχει ανάγκη, είναι και δικό μας!