Ζωηρό ενδιαφέρον για κρατήσεις καλοκαιρινών διακοπών, καταγράφεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων «Villas2Let». Η πλατφόρμα προσφέρει ελκυστικά πακέτα διακοπών σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυτελείς εξοχικές κατοικίες στην Αγία Νάπα και τον Πρωταρά.

Πέραν των Κυπρίων, ιδιαίτερα έντονο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον Βρετανών και Ισραηλινών, σε συνέχεια και των πρόσφατων συμφωνιών του υφυπουργείου Τουρισμού με τις δύο χώρες.

Οι ανέσεις, η ιδιωτικότητα και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν οι πολυτελείς επαύλεις, σε συνδυασμό με την ανάγκη για καλή ατομική υγιεινή και κοινωνική αποστασιοποίηση, καθιστούν την επιλογή ενοικίασης κατοικίας ιδιαίτερα ελκυστική και ασφαλή για διακοπές. Σχεδόν όλες οι επαύλεις διαθέτουν πισίνα, ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη, συστήματα κλιματισμού, συστήματα οικιακού κινηματογράφου (home cinema), κονσόλες παιγνιδιών, ηλεκτρικές συσκευές υψηλών προδιαγραφών, 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και εξωτερικές εγκαταστάσεις (πάρκινγκ, μπάρμπεκιου), ενώ αρκετές προσφέρουν θέα προς τη θάλασσα.

apartment dion 8

Ταυτόχρονα, πολλές επαύλεις βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από παραλίες, χωριά και αστικά κέντρα, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε υπεραγορές, τράπεζες και άλλες υπηρεσίες (φαρμακεία, spa, water park, παιδότοπους κ.α.). Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι κρατήσεις γίνονται ανέπαφα, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την προστασία των πελατών και του προσωπικού της εταιρείας.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής της υπηρεσίας Villas2Let, Μάριος Φλουρέντζου, ανέφερε: «Η πανδημία ανέτρεψε την καθημερινότητα όλων μας, δημιουργώντας μια νέα κανονικότητα. Ο σχεδιασμός των καλοκαιρινών διακοπών δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος, καθώς κορυφαία προτεραιότητα παραμένει η προστασία της υγείας. Σ’ αυτό το πλαίσιο η υπηρεσίες Villas2Let εγγυάται διακοπές με ποιότητα, ασφάλεια και άριστες υγειονομικές συνθήκες με πυξίδα πάντοτε την ποιοτική εξυπηρέτηση».

photo 2

Περισσότερα για την υπηρεσία Villas2Let: https://www.villas2let.com.cy/