Το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών που αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς του Πρωταρά φέρει την υπογραφή της Giovani Homes και ονομάζεται Angelico Lifestyle Apartments.

Πρόκειται για μια αρχιτεκτονική δημιουργία που πραγματικά εντυπωσιάζει για το υψηλών προδιαγραφών design και την ιδιαίτερη αισθητική της, όσο και για την ειδυλλιακή τοποθεσία της, αφού βρίσκεται κυριολεκτικά «σκαρφαλωμένη» σε έναν λόφο με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και τον κόλπο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

 00_ANGELICO_1000X560PX91.width-750.jpg

Αποτελείται από 6 blocks συνολικά 64 διαμερισμάτων, με θέα τη θάλασσα ή την κοινόχρηστη πισίνα, στα οποία περιλαμβάνονται και penthouses με ιδιωτική πισίνα, καθώς και διαμερίσματα με ιδιωτικό κήπο, χαρακτηριστικά τα οποία ανεβάζουν την επενδυτική αξία των ακινήτων και τα καθιστούν μια μοναδική επιλογή τόσο για εξοχική όσο και για μόνιμη κατοικία. Αυτό που κάνει τα Angelico Lifestyle Apartments να ξεχωρίζουν είναι η μποέμ, μινιμαλιστική αισθητική τους, οι καθαρές γραμμές και η απαράμιλλη ποιότητα των υλικών τους, που συνδυάζουν μια αίσθηση πολυτέλειας, άνεσης αλλά και λειτουργικότητας. Σημαντική, επίσης, παράμετρος που ανεβάζει την επενδυτική αξία τους είναι και η προνομιακή τους τοποθεσία, ανάμεσα στην πόλη του Παραλιμνίου και τον Κάππαρη -μια από τις πιο δημοφιλείς τουριστικά περιοχές της Κύπρου που προσφέρει αμέτρητες ανέσεις και πληθώρα επιλογών για διασκέδαση. Οι κοντινότερες παραλίες βρίσκονται μόλις 1,6 χλμ. μακριά, με καταστήματα και εστιατόρια σε απόσταση 500μ. , κοντινότερο λιμάνι στα 5,7 χλμ. και με το αεροδρόμιο της Λάρνακας μόλις 62 χλμ. μακριά. Πιο συγκεκριμένα, το έργο αποτελείται από διαμερίσματα 1 ή 2 υπνοδωματίων, με καλυμμένους χώρους 51 – 83 m², καλυμμένες βεράντες 5 – 24 m², ακάλυπτες βεράντες 1 - 103 m² και roof garden 41 – 16 m². Το Angelico Lifestyle Apartments αποτελεί την ιδανική πρόταση μόνιμης κατοικίας και εξοχικού που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

Η Giovani Homes είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανταγωνιστική αγορά ακινήτων στην Κύπρο, ξεχωρίζοντας χάρη στην αφοσίωσή της στην ποιότητα και στην έμφαση στην καινοτομία ενώ δημιουργεί ονειρικές κατοικίες από το 1986. Η εταιρεία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εργοδότης στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου. Έχει παραδώσει με επιτυχία πάνω από 5000 σπίτια ενώ κατασκευάζει αυτή τη στιγμή πάνω από 20 έργα. Στόχος της να προσφέρει ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας στους πελάτες της. Επιπλέον, υποστηρίζει την τοπική κοινότητα για πάνω από 33 χρόνια και διαθέτει προσωπικό από 250 άρτια καταρτισμένα στελέχη. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει απαιτητικά έργα κατασκευής και ανακαίνισης πολυτελών ακινήτων. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα η εταιρεία κατέχει ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς της τάξεως του 14,4% ενώ είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που έλαβε πιστοποιητικά στους ακόλουθους τρεις τομείς:

ISO 9001 – Ποιότητα

ISO 14001 – Περιβάλλον

OHSAS 18001 – Υγεία και Ασφάλεια 

 

Πηγή: https://inbusinessnews.reporter.com.cy/article/2023/6/9/716865/angelico-lifestyle-apartments-e-nea-anaptuxe-tes-giovani-homes-ston-kappare/