SOLD OUT H Giovani Homes είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του project “Panorama Residences” στον Πρωταρά

- ενός εμβληματικού έργου που θα αφήσει το στίγμα του στην ευρύτερη περιοχή - καθώς και την πώληση όλων των κατοικιών του συγκροτήματος, γεγονός πραγματικά εντυπωσιακό, δεδομένου ότι το έργο μόλις παραδόθηκε!

Πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε το 2019 και μέσα σε τέσσερα χρόνια απασχόλησε περισσότερα από 80 άτομα εργατικό δυναμικό. Το “Panorama Residences”βρίσκεται στην προνομιακή τοποθεσία Πανόραμα του Πρωταρά, που απέχει μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την κοντινότερη παραλία και 1χλμ. από καταστήματα, υπεραγορές, εστιατόρια κ.λπ. Επίσης, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το ήσυχο λιμάνι της Αγίας Τριάδας, αλλά και τα πολυσύχναστα θέρετρα του Κάππαρη και της Αγίας Νάπας.

Το “Panorama Residences”αποτελείται από 72 ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα και κήπο, σε σύγχρονο αρχιτεκτονικό ύφος, ώστε να εναρμονίζονται με το μεσογειακό στυλ της περιοχής. Η προσεκτικά επιλεγμένη τοποθεσία του συγκροτήματος και ο σύγχρονος σχεδιασμός, με γνώμονα την άνεση και την πολυτέλεια, ανεβάζουν κατακόρυφα την επενδυτική αξία του έργου και το καθιστούν ιδανικό τόσο για εξοχική, όσο και για μόνιμη κατοικία.

 

ISO 9001 – Ποιότητα

ISO 14001 – Περιβάλλον

OHSAS 18001 – Υγεία και Ασφάλεια  

Ορισμένα εξαιρετικά έργα της Giovani Homes

 

CHLOE DOWNTOWN VILLAS

https://giovanihomes.ubpages.com/chloe-villas/

ALL WHITE LIFESTYLE APARTMENTS

https://giovanihomes.ubpages.com/all-white/

SEMELI VILLAS

https://giovanihomes.ubpages.com/semeli-villas/