Είστε άνθρωπος της πόλης; Ψάχνετε για ένα ονειρεμένο διαμέρισμα σε μια όμορφη τοποθεσία που τα έχει όλα κοντά; Αν ναι, μπορεί να σας ενδιαφέρει το νέο μας συγκρότημα διαμερισμάτων «Euphoria Apartments» στην περιοχή Παραλίμνι της Κύπρου.

Το Παραλίμνι είναι μια γοητευτική πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, που περιβάλλεται από εκπληκτικές παραλίες και έχει απίστευτη φυσική ομορφιά. Είτε θέλετε να ζήσετε μόνιμα εκεί είτε αναζητάτε μια εξοχική κατοικία, θα απολαύσετε την άνεση και την αίσθηση ευφορίας που προσφέρουν τα ''Euphoria Lifestyle Apartments''.

Eυρύχωρα και μοντέρνα διαμερίσματα 1 & 2 υπνοδωματίων με υψηλής ποιότητας υλικά και φινιρίσματα. Κάθε διαμέρισμα έχει ευρύχωρη διαρρύθμιση με μεγάλο, σκεπαστό μπαλκόνι – μερικά από αυτά διαθέτουν και roof garden με κλειστό χώρο στάθμευσης και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Μπορείτε να επιλέξετε το layout που θέλετε, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επωφεληθείτε από τις ελκυστικές τιμές και τα ευέλικτα προγράμματα πληρωμών που προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε με τη Giovani Homes για να μάθετε περισσότερα για το νέο μας συγκρότημα διαμερισμάτων και να κλείσετε ραντεβού για να τα δείτε από κοντά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στο μέρος που προτιμάτε: το Παραλίμνι.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα Euphoria Apartments στο https://www.giovani.com.cy/projects/item/euphoria-apartments

Η Giovani Homes είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανταγωνιστική αγορά ακινήτων στην Κύπρο, ξεχωρίζοντας χάρη στην αφοσίωσή της στην ποιότητα και στην έμφαση στην καινοτομία ενώ δημιουργεί ονειρικές κατοικίες από το 1986. Η εταιρεία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εργοδότης στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου. Έχει παραδώσει με επιτυχία πάνω από 5000 σπίτια ενώ κατασκευάζει αυτή τη στιγμή πάνω από 20 έργα. Στόχος της να προσφέρει ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας στους πελάτες της. Επιπλέον, υποστηρίζει την τοπική κοινότητα για πάνω από 33 χρόνια και διαθέτει προσωπικό από 250 άρτια καταρτισμένα στελέχη. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει απαιτητικά έργα κατασκευής και ανακαίνισης πολυτελών ακινήτων. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα η εταιρεία κατέχει ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς της τάξεως του 14,4% ενώ είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που έλαβε πιστοποιητικά στους ακόλουθους τρεις τομείς: 

ISO 9001 – Ποιότητα 

ISO 14001 – Περιβάλλον 

OHSAS 18001 – Υγεία και Ασφάλεια