Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία ζωής δίπλα στη θάλασσα με τις Chloe Villas  – ένα ολοκαίνουργιο συγκρότημα κατοικιών από την Giovani Homes που βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά στην Κύπρο.

Με τις παγκοσμίου φήμης αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά, αυτή η γραφική παραθαλάσσια πόλη είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο με φυσική ομορφιά.

Εδώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ομορφιές της Κύπρου ξεκούραστα, καθώς οι μικρές αποστάσεις μεταξύ των πόλεων σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε την περιοχή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και λόγω του ότι οι Chloe Villas βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την καρδιά του Πρωταρά, θα έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα από μοναδικής ομορφιάς αμμώδεις παραλίες. Από τη διάσημη παραλία Yianna Marie μέχρι τον περίφημο κόλπο Fig Tree, υπάρχουν αμμουδιές για όλα τα γούστα. Και για τους τολμηρούς, θα βρείτε κρυμμένους ιδιωτικούς κόλπους που περιμένουν να τους εξερευνήσετε.

Σχεδιασμένες με τα υψηλότερα πρότυπα, οι Chloe Villas διαθέτουν δεκαεπτά κατοικίες των 3 και 4 υπνοδωματίων, με ιδιωτικές πισίνες, ιδιωτικές εισόδους και κήπους, χώρους μπάρμπεκιου και βεράντες με υπαίθριους χώρους. Με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εναρμονισμένο με την τοποθεσία αλλά και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι βίλες διαθέτουν άνετους χώρους στάθμευσης και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα, διασφαλίζοντας ότι θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη και πολυτελή διαμονή.

Ελάτε, λοιπόν, για να ζήσετε τη γοητεία των Chloe Villas και να ανακαλύψετε από κοντά την ομορφιά του Πρωταρά. Είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Chloe Downtown Villas στο https://www.giovani.com.cy/projects/item/chloe-downtown-villas?category_id=13

Η Giovani Homes είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανταγωνιστική αγορά ακινήτων στην Κύπρο, ξεχωρίζοντας χάρη στην αφοσίωσή της στην ποιότητα και στην έμφαση στην καινοτομία ενώ δημιουργεί ονειρικές κατοικίες από το 1986. Η εταιρεία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εργοδότης στη νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου. Έχει παραδώσει με επιτυχία πάνω από 5000 σπίτια ενώ κατασκευάζει αυτή τη στιγμή πάνω από 20 έργα. Στόχος της να προσφέρει ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας στους πελάτες της. Επιπλέον, υποστηρίζει την τοπική κοινότητα για πάνω από 33 χρόνια και διαθέτει προσωπικό από 250 άρτια καταρτισμένα στελέχη. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει απαιτητικά έργα κατασκευής και ανακαίνισης πολυτελών ακινήτων. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα η εταιρεία κατέχει ένα εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς της τάξεως του 14,4% ενώ είναι η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που έλαβε πιστοποιητικά στους ακόλουθους τρεις τομείς: 

ISO 9001 – Ποιότητα 

ISO 14001 – Περιβάλλον 

OHSAS 18001 – Υγεία και Ασφάλεια