Και μόνο ακούγοντας κανείς το όνομά τους, φαντάζεται ένα γαλήνιο σκηνικό προστατευμένο από τους δυνατούς ανέμους – και αυτό δεν απέχει καθόλου από την πραγματικότητα!  

 Τα APANEMA VILLAS βρίσκονται σε μία από τις πιο ήσυχες περιοχές του Πρωταρά, την Αγία Τριάδα, η οποία όμως ταυτόχρονα είναι σε κομβικό σημείο ανάμεσα στον Κάππαρη και στην Περνέρα, δύο περιοχές δραστήριες όλο τον χρόνο και σε κοντινή απόσταση από παραλίες, καταστήματα, λιμάνι και αεροδρόμιο.

Πρόκειται για 11 κατοικίες από τις οποίες οι 10 είναι με μεσοτοιχία και η 1 είναι ανεξάρτητη κατοικία ενώ όλες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.   Το design των εξωτερικών χώρων και της πισίνας είναι εναρμονισμένο πλήρως με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, με τα στοιχεία ξύλου, μετάλλου και πέτρας να κυριαρχούν και να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα σκηνικό απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.  Στο εσωτερικό των κατοικιών κυριαρχούν οι φυσικοί τόνοι ενώ η σωστή μίξη των υλικών αναδεικνύει με εμπνευσμένο τρόπο την διαφορετικότητά τους.

Με μια ματιά:

Κατοικίες 3 υπνοδωματίων

Καλυμμένοι χώροι 161 – 178 m²

Ακάλυπτες βεράντες 28 m²

Μέγεθος οικοπέδου 228 – 363 m²

Διαθέτει ιδιωτική πισίνα

Απόσταση από λιμάνι: 1,2 χλμ.

Απόσταση από παραλία: 800 μ.

Απόσταση από αεροδρόμιο: 64 χλμ.

Απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια, υπεραγορές: 300 μ.

Ανακάλυψε περισσότερα εδώ https://www.giovani.com.cy/projects/item/apanema